Misbrug

Stofbehandlingen er et gratis tilbud til dig, der enten har et problematisk forbrug af stoffer eller et egentligt misbrug af stoffer (alle euforiserende stoffer som f.eks. hash, amfetamin, kokain, benzodiazepiner, heroin m.v.)

Stofbehandling

Tilbuddet er både til stofmisbrugere, pårørende til stofmisbrugere og personer, der er afhængige af lovlig medicin. Vi kan tilbyde anonym rådgivning, ambulante terapeutiske samtaler eller hjælp til at komme i døgnbehandling.

Om dine problemer er store eller små er ikke afgørende. Vi finder sammen med dig ud af, hvilken hjælp lige netop du har brug for.

Struer Kommune har aftale om stof- og alkoholbehandling med Holstebro Kommune.

Hvis du i flere år har været afhængig af opiater, fx heroin, er det en mulighed som erstatning for heroinen få medicin. Vores læge kan bevilge og ordinere substitutionsmedicinen, som altid gives i kombination med tilbud om et ambulant samtaleforløb. Medicinen udleveres dagligt i caféen i Stofbehandlingen i Danmarksgade 24, 7500 Holstebro.

Anonym stofmisbrugsbehandling henvender sig til dig, der:

  • Har brug for anonymitet
  • Har et ønske om at reducere eller stoppe dit forbrug af rusmidler
  • Er under uddannelse eller har tilknytning til arbejdsmarkedet
  • Anonym stofmisbrugsbehandling er et gratis tilbud, og der bliver ikke registeret navn eller cpr. nummer.

Behandlingen foregår i mindre grupper i lokaler adskilt fra Misbrugscenterets regi.

Er du i tvivl om, hvorvidt du ønsker behandling, eller om den gratis stofbehandling er det rigtige tilbud til dig?

Ring og bestil en tid til en samtale med en af vores professionelle behandlere. Du kan også helt anonymt få rådgivning og en orientering om vores tilbud.

Oplever du, at dit forbrug af rusmidler påvirker dig negativt i hverdagen, på jobbet, studiet eller i forhold til familie og venner, kan anonym stofmisbrugsbehandling være en mulighed.

Som pårørende til en misbruger står man ofte meget alene med sine problemer. Ud over bekymringen for det familiemedlem, som er havnet i misbrug, er det normalt at føle skyld eller skam over den situation, som familien befinder sig i.

Vi tilbyder dig/jer individuelle samtaler og rådgivning. Stofbehandleren kan fortælle om vores behandlingstilbud og give gode råd til, hvordan du får en god dialog med dit barn eller kæreste, der er i misbrug.

Læs mere på misbrugsportalen for pårørende:

Misbrugsportalen -  Pårørende Netværket

Alkoholbehandling

Senest opdateret 02-05-2024
Kontakt

Handicap, Social & Psykiatri

T: 96 84 83 33

Vi anbefaler, at du bruger sikker mail, når du skriver til os.

Skriv via Borger.dk (Borger)

Skriv via Virk.dk (Virksomhed)